17.5 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinOni's tine pasul cu moda

Oni’s tine pasul cu moda

Pentru ca anul acesta designerii au hotarât sa acorde o importanta deosebita accesoriilor, de curând s-a deschis in Craiova un butic care comercializeaza doar astfel de produse.


Lucrurile mici sunt cele care fac diferenta. In unele cazuri, o tinuta anosta poate fi inveselita de un accesoriu adecvat. Un colier elegant, o esarfa in culori vii pot foarte usor arunca pe cineva din tabara celor prost imbracati in grupul celor in pas cu moda. Dar achizitionarea unor astfel de produse poate da adevarate batai de cap craiovencelor. Sa nu mai vorbim ca, profitând de faptul ca sunt in voga in acest sezon, foarte multe magazine au preturi destul de piperate la astfel de produse.


Se poarta gablonzurile


De curând, de doua luni mai precis, a aparut pe piata craioveana un magazin unde gasiti de la clame de par, coliere, cercei si pâna la peruci si coltare. De fapt, cu siguranta multi au trecut de nenumarate ori pe lânga el pâna acum, fiind situat chiar in centrul Craiovei, vizavi de Universitate. Spatiul este foarte mic, dar produsele nu sunt ingramadite, ci expuse pe rafturi sau agatate pe pereti, iar in ceea ce priveste preturile, acestea sunt pentru toate buzunarele. Clamele de par minuscule in forma de flori sau animale se comercializeaza in seturi, iar o punguta costa 1 RON, nici elasticele de par nu costa mai mult, dar acestea se adreseaza mai degraba adolescentelor si nu neaparat doamnelor care abordeaza tinute clasice.


In schimb, exista o varietate de modele de gablonzuri confectionate din cele mai diverse materiale: pene, nasturi, lemn. Iar preturile sunt mai mult decât accesibile, pornesc de la 3 RON si ajung pâna la 20 RON. Atentie, designerii internationali au impus chiar o moda a gablonzurilor. Mai mult decât atât, in functie de modelul ales, acestea au darul de a da un aer tineresc celei care le poarta. Bineinteles, dintr-un astfel de magazin nu puteau lipsi nici esarfele. De matase, in stil egiptean sau cu motive florale, acestea acopera o gama larga de culori si au preturi cuprinse intre 10 si 35 RON.


25 RON pentru un coltar


Alaturi de esarfe, asteapta sa le acordati atentie coltarele. Acestea au fost in voga toamna trecuta si se pare ca nu vor cadea in dizgratie nici anul acesta. In plus, spre deosebire de esarfe, acestea chiar va protejeaza de frig. La Oni’s toate coltarele au un pret standard, 25 RON, si se gasesc in cele mai variate nuante, de la alb sau negru si pâna la mov. Deloc de neglijat este si colectia de caciuli, palarii, sepci sau fulare. Cel mai mare pret il au palariile, 30 RON, dar cu siguranta acestea sunt pe placul doamnelor si domnisoarelor care poarta tinute elegante. In schimb, adeptele stilului sportiv trebuie sa scoata mult mai putin din buzunar, in jur de 12 RON pentru o sapca.


Fara sa aiba angajati stilisti, Oni’s va poate schimba si look-ul. Nu este vorba despre vreo promotie in care la achizitionarea vreunui produs sunteti tunse sau vopsite, ci de ceva mult mai simplu. Pentru 15 RON puteti achizitiona o peruca! Fie ca aveti spirit aventurier, fie ca doriti sa va surprindeti partenerul cu un nou look, perucile sunt o modalitate mult mai ieftina si practica de a incerca noi coafuri. In plus, daca nu va place, puteti renunta pur si simplu la ea, ceea ce nu se poate spune de tunsoarea realizata de vreun stilist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS