14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCele mai frumoase vedete

Cele mai frumoase vedete

Cine a spus ca femeile si barbatii nu pot fi comparati, atunci când vine vorba de frumusete? Postul american de televiziune E! a realizat un top al celor mai sexy 101 vedete din show-biz, fara sa faca o separare clara intre reprezentantii celor doua sexe.


Cea mai sexy vedeta din lumea spectacolului s-a dovedit solista de muzica pop, Beyoncé, care si-a devansat atât rivalele de sex feminin, cât si pe cei mai sexy masculi din show-bizz. Solista R&B pune astfel capat modei „femeii silfide“, care pusese stapânire la Hollywood, facând loc unei reprezentante a sexului frumos cu forme voluptuoase si care nu este rusinata de propriul corp. In plus, nici dietele nu prea sunt pe placul vedetei, care de sarbatori a uitat de orice regim alimentar, pentru a se infrupta cu bucatele alese ale mamei sale. In ceea ce priveste viata personala a lui Beyoncé, aceasta este de mai multi ani logodita cu rapperul Jay-Z. Locul doi in clasament este ocupat de unul dintre cei mai atragatori actori din istoria cinematografiei, Brad Pitt, a carui viata personala se „vinde“ actualmente mult mai bine decât filmele sale. Medalia de bronz in topul sex-appeal-ului revine superbei actrite de culoare, Halle Berry, care, in pragul vârstei de 40 de ani, a declarat ca isi doreste cu disperare sa devina mamica..


Frumoasa Halle Berry, cea care a cucerit premiul Oscar cu rolul din „Monster’s Ball“, a cucerit inimile tuturor si din postura de fotomodel.


Angelina Jolie – devansata in frumusete de viitorul sot


Pe pozitia patru in clasament este prezenta partenera de viata a medaliatului cu argint, Angelina Jolie. Aceasta a confirmat recent ca va deveni mamica, tatal fiind nimeni altul decât Brad Pitt. La Hollywood se fac deja pariuri in legatura cu „fructul“ iubirii dintre cei doi, intrebarea care sta pe buzele tuturor fiind cui va semana viitorul copil. Cunoscând faptul ca Angelina a fost desemnata „cea mai frumoasa femeie din lume in viata“ de revista Esquire in 2004 si ca Brad Pitt a fost desemnat de doua ori de revista People, in 1994 si 2000, cel mai frumos barbat din lume, copilul celor doua vedete nu poate fi altfel decât frumos. Chirurgul plastic new-yokez, Lauwrence Reed, a estimat ca patrimoniul genetic al viitorului bebelus va face ca serviciile sale sa fie practic inutile. „Cu o mama frumoasa, cu un fizic perfect si cu un tata ce are trasaturi perfecte, ne putem astepta doar la un bebelus frumos, care ulterior va deveni un adult frumos“, a precizat Lauwrence.


Chirurgul a mai spus ca inaltimea copilului celor doi va fi mai mare decât a parintilor sai atunci când acesta va ajunge la vârsta adulta. „In ceea ce priveste ochii, acestia vor fi incredibili. Este imposibil sa fie altfel“, a declarat Lauwrence Reed. Locul cinci in clasament este ocupat de actrita Jessica Alba. Probabil aceasta prezenta in top nu prea este pe placul vedetei din „Sin City“, care regreta ca este apreciata mai ales pentru corpul sau, si nu pentru talentul artistic. „In scenariile care imi sunt trimise este vorba numai de femei usoare, sau despre sotii de motociclisti ori servitoare seducatoare. Incep intotdeauna cam asa: «Tawnya este la dus, iar apa ii curge peste sânii sai goi si fermi». Nu cred ca Natalie Portman primeste astfel de propuneri“, spune actrita. Alba si-ar dori ca pe viitor sa joace, de exemplu, rolul unui criminal in serie. Asa s-a intâmplat in cazul lui Charlize Theron, al carei rol din „Monster“ a „catapultat-o“ din „divizia“ starletelor blonde in galeria marilor actrite de la Hollywood.


Ultimul loc pentru Paris Hilton


In galeria marilor actrite de la Hollywood se viseaza si milionara mostenitoare Paris Hilton, care, pentru moment, isi cladeste cariera pe filmulete sexy, in care este protagonista. In plus, vedeta nu pierde nici o ocazie pentru a arata lumii cu ce a inzestrat-o mama natura. In aceste conditii, Paris va fi foarte dezamagita, probabil, sa afle ca in topul sex-appeal-ului ocupa un deloc onorant 101. Insa ultimul loc in topul postului de televizune E! este doar una dintre „performantele“ deloc de invidiat ale vedetei. Organizatia pentru drepturile animalelor, PETA, a desemnat-o drept vedeta cu cel mai prost gust vestimentar, data fiind placerea sa de a purta blanuri. In acelasi timp, vizitatorii unui celebru site american au ales-o pe domnisoara Hilton drept una dintre cele mai enervante vedete din show-bizz, ea impartindu-si onoarea cu Michael Jackson si Tom Cruise. Popularitatea vedetei ar putea atinge cote si mai scazute, dupa ce aceasta a decis sa isi incerce norocul in muzica, in acest an ea urmând sa isi lanseze single-ul de debut „Turn It Up“. Mostenitoarea americana este extrem de sigura pe talentul sau, afirmând: „Eu sunt o marca, pot sa fac orice. Insa, cel mai bine stiu sa cânt“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS