9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBambola Ramona face furori in Italia

Bambola Ramona face furori in Italia

Dupa Ramona Badescu, cântareata Paula Mitrache si actrita Alexandra Dinu, inca o românca face furori in show-bizz-ul italian. La 22 de ani, moldoveanca Ramona Cheorleau a reusit inca o data sa ii convinga pe italieni de talentul si frumusetea româncelor, in 2004 ea fiind desemnata idealul feminin al macaronarilor, care o considera chiar mai sexy decât Pamela Anderson. Voluptoasa moldoveanca din Piatra Neamt a plecat din România acum cinci ani când, intr-o vacanta cu prietenii la Roma, s-a indragostit de un italian si s-a mutat in Italia. Relatia nu a mers, dar Ramona a ramas in Peninsula. Dupa ce a muncit ca ajutor de bucatar si asistent dentar, Ramona a cedat insistentelor unui prieten si si-a incercat norocul in televiziune, unde a fost remarcata de publicul masculin datorita bustului sau proeminent (100 cm circumferinta).


Sânii – secretul succesului


Desi a fost inzestrata de Mama Natura cu un bust generos, Ramona a mai recurs si la o marire chirurgicala a sânilor, lucru pe care acum se pare ca il regreta. „Mi-am marit sânii ca sa atrag atentia in televiziune, dar nu ma simt tocmai bine. E foarte dificil sa duci o asemenea povara. Am dureri de spate si un disconfort accentuat. Dupa ce ma voi consacra definitiv, voi recurge la o micsorare, pentru ca nu mai rezist“, a marturisit blonda pentru site-ul Tiscali.it. De altfel, strategia româncei pare sa fi dat roade, Ramona fiind remarcata de producatorii de la Italia Uno, principalul canal TV de divertisment al concernului Mediaset patronat de premierul Berlusconi. Anul trecut, Ramona a devenit coprezentatoarea unui show saptamânal de mare succes, „Cronache Marziane“. Pentru ca totul sa fie perfect, moldoveanca si-a ales si un nume de scena pe masura: Bambola Ramona. „Mi se potriveste acest nume, pentru ca sunt ca o papusa. Linistita, dulce, afec-tuoasa, una care viseaza mereu“.


Despre dragoste si familie


Intr-un interviu recent dat publicitatii de Libero.it, „Papusa“ italienilor vorbeste despre viata sa, despre fostele iubiri si despre un tata pe care ar dori sa si-l stearga din minte. Intrebata cum se simte in postura uneia dintre cele mai sexy femei de pe micul ecran din Italia, moldoveanca a raspuns cu modestie: „Nu stiu daca sunt una dintre cele mai sexy femei din televiziunea italiana, insa, in calitatea mea de «papusa a italienilor», sper sa am posibilitatea sa demonstrez ca, pe lânga fizic, am si creier“. Ramona se considera o femeie „foarte sensibila, romantica, pasionala, insa si extrem de incapatânata. Uneori sunt un inger, alteori un diavol. Am o personalitate puternica, mai ales in relatiile cu barbatii. La televizor «ma joc» mult. Eu sunt o femeie timida. Daca imi place un barbat, imi place sa il las sa ma cucereasca“. Referindu-se la viata personala, „Papusa“ a infirmat zvonurile potrivit carora ar fi indragostita, ea negând categoric ca in viata sa ar exista vreun barbat.


Intrebata la ce nu ar putea renunta niciodata, raspunsul moldovencei a fost categoric: „la dragoste, la familie si cariera“.


In opinia sa, independenta financiara confera mai multa independenta unei persoane, ii usureaza viata, insa „nu banii pot cumpara dragostea“.


Despre trecut, cu durere, despre viitor, cu optimism


Moldoveanca a facut o paralela intre Italia si tara de origine, România: „Ador cultura italiana. Imi place cum traiesc oamenii si felul lor de a gândi. In tara mea, femeile se marita prea devreme, la 20-22 de ani. Aici femeile pot fi mai independente“. In plus, când isi aduce aminte despre trecutul sau, Ramona spune ca sunt multe lucruri de care ar dori sa uite. La intrebarea „Exista ceva in trecutul tau pe care ai vrea sa il stergi?“, românca a raspuns cu sinceritate: „Da, sunt multe lucruri peste care as vrea sa trec, insa nu vreau sa vorbesc despre ele, pentru ca as plânge. As vrea sa il uit pe tatal meu“. Desi este una dintre cele mai mediatizate vedete din Italia, româncei nu ii place sa se foloseasca de televiziune pentru a-si spala „rufele murdare“. „Nu sunt de acord sa ma folosesc de televizor pentru a-mi rezolva problemele. Faptul ca am ajuns aici a fost o proba de dragoste. M-a silit fostul meu prieten, care imi spunea ca vrea sa ma vada pe micul ecran, era o obsesie a sa. Am plâns mult in acea perioada, pentru ca nu doream sa fac acest lucru“, a spus Ramona.


Cu toate acestea insa, televiziunea a fost cea care i-a schimbat viata. „Experienta pe micul ecran m-a ajutat sa ma maturizez si am decis sa imi parasesc logodnicul“, a marturisit vedeta. Intrebata despre planurile de viitor, moldoveanca a spus cu optimism: „Sper ca totul va fi bine, indiferent despre ce e vorba, chiar daca voi fi chelnerita. Deocamdata, tot ce vreau e sa fiu din nou in forma, pentru ca in ultima perioada am pus câteva kilograme“.


Din câte se pare, in 2006 Ra-mona se pregateste sa prezinte una dintre cele mai urmarite emisiuni din Peninsula, „Paperissima Sprint“, difuzata de Canale 5.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS