11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinElizabeth Hurley va sosi la nunta sa pe un elefant

Elizabeth Hurley va sosi la nunta sa pe un elefant

Actrita Elizabeth Hurley (foto) a imbratisat credinta hindusa a logodnicului sau, Arun Nayar, planuind sa soseasca la nunta lor, care va avea loc in februarie, calare pe un elefant.


Conform cotidianului The Daily Mirror, ideea aceastei ceremonii a aparut in urma casatoriei fratelui lui Nayar cu Samantha Carmichael, ce a avut loc in urma cu trei ani, si se presupune ca de data aceasta petrecerea va dura doua saptamini.


Hurley a devenit o mare iubitoare de elefanti, incepind cu anul trecut, cind ea si iubitul ei au mers impreuna pe spatele unui mamifer cu urechi imense.


„Liz s-a hotarit ca vrea o nunta in stil indian. Ii plac traditiile acelei tari si vrea sa le respecte. Isi doreste foarte mult sa gaseasca o modalitate de a implica si elefantii in ceremonie, sperind chiar sa soseasca pe spatele unuia, dar nu stie inca daca acest lucru s-ar potrivi cu ceremonia. Planurile ei prind contur, dar stie exact ce isi doreste. Va fi o petrecere grandioasa, pentru care se vor cheltui foarte multi bani, pentru ca vrea sa arate lumii intregi cit de mult il iubeste pe Arun“, a declarat un prieten apropiat al cuplului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS