20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDescoperă Jandarmeria Vâlcea în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea

Descoperă Jandarmeria Vâlcea în centrul municipiului Râmnicu Vâlcea

Locuitorii din Râmnicu Vâlcea pot să se alăture Jandarmeriei Vâlcea pentru un eveniment de prezentare organizat în centrul municipiului. Evenimentul este programat pentru sâmbătă, 30 martie 2024, începând cu ora 12.00. Acesta va oferi oportunitatea de a descoperi mai multe despre activitățile și rolul Jandarmeriei în comunitate.

Jandarmeria Vâlcea va organiza o expoziție interactivă, unde participanții vor putea vedea echipamentele și tehnologia utilizate în activitățile zilnice. Vor fi disponibile și sesiuni de întrebări și răspunsuri, oferind participanților șansa de a interacționa direct cu reprezentanții Jandarmeriei.

În centrul municipiului, cei mici și toți cei interesați Jandarmeria va pregăti un stand special. Aceștia vor putea participa la activități distractive și vor putea face fotografii alături de echipamentele jandarmilor.

Participanții vor putea afla mai multe despre opțiunile educaționale disponibile în domeniul Jandarmeriei, oferite de instituțiile universitare și postliceale.

Acest eveniment este deschis pentru toată comunitatea. Este o oportunitate excelentă pentru cei interesați să afle mai multe despre munca și contribuția Jandarmeriei Vâlcea în municipiul  Râmnicu Vâlcea.

Citește și: „Alice“ în versiunea muzicală a Adei Milea, la Teatrul Colibri Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS