2.3 C
Craiova
miercuri, 6 decembrie, 2023
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Tineri reținuți pentru tâlhărie calificată

Vâlcea: Tineri reținuți pentru tâlhărie calificată

Doi tineri de 26 ani, respectiv 18 ani, din Râmnicu Vâlcea, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificat, au fost reținuți ieri pentru 24 de ore.

Din cercetările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, 2 tineri, la data de 18 februarie a.c., prin folosirea de violenţă i-ar fi sustras unui alt tânăr de 17 ani, în timp ce se afla pe o stradă din municipiu, mai multe bunuri pe care le avea asupra sa.

Pe data de 20 februarie a.c., în urma activităţilor desfăşurate, au fost depistaţi în municipiul Râmnicu Vâlcea, 2 bărbați bănuiţi de comiterea faptei. În urma percheziţiilor domiciliare, au fost identificate şi recuperate bunurile sustrase, respectiv un telefon mobil, un încărcător, un inel, o pereche de adidași și bâta folosită la comiterea faptei.

Din probatoriul administrat de poliţişti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Vâlcea.

În cursul acestei zile, cei în cauză, urmează să fie prezentati Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Valcea cu propuneri procedurale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS