8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalTransportul de persoane, verificat de polițiștii vâlceni

Transportul de persoane, verificat de polițiștii vâlceni

Polițiștii rutieri au depistat în municipiul Drăgășani un autoturism înmatriculat în județul Olt, cu care conducătorul auto efectua transport de persoane contracost fără a deține autorizație taxi. A fost dispusă suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului pe o perioadă de 6 luni.

Polițiștii de la Rutieră Vâlcea au derulat ieri o acțiune de verificare a legalității desfășurării activității de transport rutier de persoane. De asemenea, s-a verificat și starea tehnică a autovehiculelor, funcționarea corectă a aparatelor de taxat. Polițiștii au verificat alcoolscop conducătorii de vehicule ce efectuează transport rutier de persoane.

Polițiștii au verificat 268 de autovehicule de transport persoane și au legitimat 311 persoane. În urma neregulilor constatate au fost aplicate 104 sancțiuni contravenționale, valoarea acestora fiind de peste 39.000 de lei.

Totodată, au fost reținute 13 permise de conducere, dintre care 4 pentru alcool, au fost reținute 7 certificate de înmatriculare și 2 atestate taxi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS