10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Reținuți pentru braconaj și furt

Vâlcea: Reținuți pentru braconaj și furt

Polițiștii din cadrul Biroului Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase au pus în executare 2 mandate de percheziții domiciliare sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de braconaj și furt.

Polițiștii Biroului Arme, Expozivi și Substanțe Periculoase au efectuat 2 percheziții la imobilele a 2 bărbați din comuna Dănicei, județul Vâlcea, întru-un dosar penal, bănuiți că ar fi săvârșit infracțiuni de braconaj și furt.

Cu ocazia perchezițiilor au fost identificate și ridicate 32 de capcane neautorizate – tip laț, 6 trofee de cervidee, 6,5 kg carne de vânat, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, folosite cu ocazia desfășurării activității infracționale.

De asemenea, în urma activităților efectuate cu privire la săvărșirea infracțiunilor de furt și braconaj a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioada de 24 de ore a celor 2 bărbați, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentați procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Vâlcea pentru a dispune în consecință.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS