13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceni prinși conducând sub influența alcoolului

Vâlceni prinși conducând sub influența alcoolului

Polițiștii Secției 8 Rurală Lăpușata, în timp ce acționau pe DJ 676 B în comună, au oprit în trafic un auto, condus de un bărbat din Râmnicu Vâlcea, care din primele veirificări acesta emana halenă alcoolică.

Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care, acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dosare penale pe numele șoferilor

Ieri, un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Ioneşti, județul Valcea, ar fi condus un autoturism în Râmnicu Vâlcea, din direcţia Sud către Nord, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

În urma verificărilor efectuate, cu aparatul etilotest, acesta a indicat o alcoolemie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Pe numele celor doi s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS