16.7 C
Craiova
duminică, 25 septembrie, 2022
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Reținut după ce ar fi lovit un consătean

Vâlcea: Reținut după ce ar fi lovit un consătean

Un bărbat, din comuna Bărbătești, a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, după ce ar fi lovit cu pumnul un alt bărbat.

Polițiștii Secției 9 Rurală Pietrari au dispus, ieri, reținerea pentru 24 de ore față de un bărbat, de 52 de ani, din comuna Bărbătești, acesta fiind cercetat pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, comisă împotriva unui consătean al acestuia, de 62 de ani.

În fapt, la data de 10 decembrie, în jurul orei 8.00, cei doi bărbați s-au întâlnit la intersecția Drumului Național 67 cu Drumul Județean 646 E, iar pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, a avut loc un conflict spontan între aceștia, P.C. lovindu-l cu pumnul în zona feței pe Ș.I.

În baza probatoriului administrat în cauză, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a agresorului și introducerea acestuia în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, cercetările pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe continuând, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Horezu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS