14.4 C
Craiova
luni, 28 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Jandarmii craioveni asigură ordinea la festivalul de muzică de la Brezoi

Jandarmii craioveni asigură ordinea la festivalul de muzică de la Brezoi

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la festivalul de muzică “Live Summer Camp” din orașul Brezoi, județul Vâlcea.

Spectacolul se va desfășura în perioada 7-9 august, în intervalul orar 19.00 – 23.00. Accesul publicului va fi permis pe bază de bilet, iar organizatorul a fost prelucrat cu privire la respectarea măsurilor împotriva răspândirii noului SARS-CoV-2.          

Pe lângă aceste măsuri de prevenire pe care spectatorii trebuie să le respecte, ei trebuie să țină cont și de indicațiile și măsurile stabilite de organizator și forțele de ordine.

Cu această ocazie, jandarmii vor desfășura și activități specifice privind informarea participanților cu privire la adoptarea unor comportamente /atitudini care să prevină situațiile de risc și vor purta discuţii libere cu cetățenii, referitoare la respectarea unor reguli de bază  în ceea ce privesc măsurile de  prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-C0V 2.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Reducere 20% pentru testele COVID-19, la GRAL MEDICAL

GRAL MEDICAL oferă promoțional REDUCERE 20% la...

ȘTIRI GdS

Câte patru partide au intrat în CL Târgu Jiu...

Câte patru partide au intrat în Consiliul Local (CL) Târgu Jiu, respectiv în Consiliul Județean (CJ) Gorj. Primar la Târgu Jiu a...

Cum va arăta noua componenţă a Consiliului Local Craiova

Noua componenţă a Consiliului Local Craiova. PSD va avea zece mandate de consilieri locali în noua legislatură, iar PNL - nouă.

Zeci de locuitori din Deveselu s-au dus la mormântul...

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai...

Primarul din Sadova a murit la câteva ore după...

Eugen Safta, primarul comunei Sadova, din județul Dolj, a murit în cursul acestei nopți. Edilul, care candidase din...

PSD păstrează șefia CJ, PNL – Primăria Târgu Jiu

Două din cele mai importante instituții din Gorj își păstrează șefii, în urma alegerilor locale. Potrivit numărătorii paralele...

Craiovenii, la vot: Să se revizuiască, dar să nu...

La fiecare 4 ani, în oraş bate vânt de schimbare. Oamenii merg la urne şi spun că vor altceva. Că vor "să...