13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalTrei vâlceni prinşi au fost băuţi la volan

Trei vâlceni prinşi au fost băuţi la volan

Trei vâlceni au fost prinşi băuţi la volan, iar pe numele lor s-au întocmit dosare penale.

Polițiștii din Horezu au oprit, ieri, pentru control pe raza comunei Măldărești, un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din comună.

Polițiștii au procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 1,21 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Polițiștii din Râmnicu Vâlcea au oprit, astăzi, pentru control, pe bulevardul Tineretului, un autoturism condus de un tânăr de 27 de ani, din Vaideeni.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică i-a fost solicitat să fie testat cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat testarea, fiind condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Astăzi, polițiștii din cadrul Secției 11 Rurală Zătreni au oprit pentru control, pe raza comunei Tetoiu, un autoturism condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Lăcusteni.

Polițiștii au procedat la testarea tânărului cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea recoltării a două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele celor trei şoferi s-au întocmit dosare penale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS