0.6 C
Craiova
sâmbătă, 29 februarie, 2020
Acasă Local Vâlcenii se pot să se înscrie în audienţe la patru secretari de...

Vâlcenii se pot să se înscrie în audienţe la patru secretari de stat

-

Cei patru secretari de stat din Vâlcea vor acorda audiențe la sediul Instituției Prefectului – Județul Vâlcea, începând de luna viitoare.

Cei patru secretari de stat din Vâlcea, care fac parte din Guvernul României, care vor acorda audienţe sunt:

  • Aurel Simion, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale,
  • Mihaela Andreianu, secretar de stat în cadrul Agenției Naționale pentru Egalitate de Șanse între Femei și Bărbați din subordinea Ministerului Muncii și Protecției Sociale,
  • Gheorghe Păsat, secretar de stat în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației,
  • Gheorghe Ioniță, președintele Comisiei Naționale pentru Controlul Activităților Nucleare.

Audienţele vor avea loc la sediul Instituției Prefectului județul Vâlcea, din Râmnicu Vâlcea, Bd. T. Vladimirescu nr. 1, în fiecare zi de vineri, între orele 14:00 – 16:00.
Cetățenii județului, administrațiile publice locale și celelalte instituții au astfel posibilitatea să se adreseze direct Guvernului, în probleme ce țin de domeniile de competență ale celor patru secretari de stat vâlceni.

Acțiunea vine în completarea programului actual de audiențe, din fiecare zi de miercuri, de la Prefectura Vâlcea și urmărește creșterea gradului de soluționare a problemelor cu care se confruntă județul.

Înscrierea la audiențele celor patru secretari de stat se face la fel ca și în cazul audiențelor acordate de către prefect – în baza unei cereri scrise, telefonic sau la adresa de e-mail a Instituției Prefectului – Județul Vâlcea.

ȘTIRI VIDEO GdS

Narcis Stoian este noul șef la DSP Gorj

Narcis Stoian a fost numit director interimar al Direcției de Sănătate Publică Gorj. Acesta a înlocuit-o în funcție pe Carmen Ivanov, destituită...