17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlcea: Măsuri de ordine publică cu prilejul sărbătorii zilei Unirii

Vâlcea: Măsuri de ordine publică cu prilejul sărbătorii zilei Unirii

Jandarmii vâlceni vor acționa mâine pentru asigurarea ordinii pe timpul desfășurării manifestărilor prilejuite de sărbătorirea „Zilei Unirii Principatelor Române” în municipiu.
Cu acest prilej, o delegaţie de militari din cadrul Jandarmeriei Vâlcea va participa alături de reprezentanţii autorităţilor publice locale la activităţile ce se vor desfăşura vineri, la sediul Instituției Prefectului Vâlcea.
În acest context, recomandăm participanților următoarele:

  • să respecte precizările organizatorilor și recomandările forțelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă un comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială.
  • activitățile stabilite trebuie să se desfășoare în mod pașnic și civilizat, fără a pune în pericol ordinea și liniștea publică, siguranța persoanelor, integritatea corporală, proprietatea publică și privată.
  • participanții nu trebuie să aibă asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanțe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru șocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a ordinii și liniștii publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS