Acasă Local Vâlcea Razie prin municipiul Drăgăşani

Razie prin municipiul Drăgăşani

-

Polițiștii din Drăgășani au organizat, astăzi, în intervalul orar 11.00 – 14.00, o razie de amploare pentru combaterea infracționalității și pentru depistarea și sancționarea abaterilor comise de participanții la trafic. S-a acționat în special în zonele aglomerate și cu un risc criminogen ridicat.

Polițiștii au aplicat 36 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.345 de lei, dintre care 2 pentru încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, 32 pentru circulația pe drumurile publice și 2 sancțiuni contravenționale la alte acte normative. A fost reținut 1 certificat de înmatriculare pentru lipsa inspecției tehnice.

De asemenea, au fost legitimate 58 de persoane, dintre care 2 au fost conduse la sediul Poliției Municipiului Drăgășani pentru mai multe verificări.
În cadrul acțiunii, polițiștii au desfășurat și activități de combatere a absenteismului școlar, fiind verificate sălile cu jocuri de noroc și barurile din apropierea unităților de învățământ. Cu acest prilej, au fost depistați 7 elevi care absentau de la cursuri. În acest sens au fost înștiințate unitățile de învățământ.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

NASA vrea să angajeze specialist cu abilități în criptomonede

Nasa, agenția responsabilă pentru cercetarea spațiului, recrutează un candidat cu o gamă largă de abilități. Printre principalele abilități, candidatul trebuie să aibă experiență în criptomonede și tehnologie blockchain.