22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăActualitateLocuitorii din Râmnicu Vâlcea participă la campania „România Reciclează”

Locuitorii din Râmnicu Vâlcea participă la campania „România Reciclează”

Locuitorii din Râmnicu Vâlcea participă la campania „România Reciclează”, în perioada 4-5 iulie, între orele 09.00 – 15.00.

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, în parteneriat cu Asociaţia Environ şi Asociaţia Sistemul Naţional de Reciclare a Bateriilor (SNRB), organizează o campanie de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) şi a bateriilor uzate. Locuitorii din Râmnicu Vâlcea vor putea preda echipamentele electrice şi electronice vechi şi acumulatorii portabili uzaţi la punctul fix de colectare amplasat în curtea fostului sediu al Liceului Tehnologic Oltchim (Chimic) de pe strada Nicolae Bălcescu nr. 26.

Pentru echipamentele voluminoase (maşini de spălat, frigidere), locuitorii pot solicita telefonic (031.827.0000) sau prin e-mail ([email protected]) ridicarea de acasă. Toţi cei care vor preda minim 10 kg de deşeuri electrice sau 5 kg de baterii uzate la centrul de colectare special amenajat vor fi premiaţi cu  tichete cadou, pornind de la 10 lei.


Programul „România Reciclează” îşi propune să crească gradul de informare şi conştientizare al populaţiei cu privire la necesitatea colectării selective a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice şi a bateriilor uzate, pentru un mediu sănătos.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS