19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Săptămâna Şcoala Altfel, alături de poliţişti

Vâlcea: Săptămâna Şcoala Altfel, alături de poliţişti

Polițiștii vâlceni au participat, în cadrul săptămânii Școala Altfel, la activități instructiv-educative, alături de aproximativ 100 de copii din școlile municipiului Râmnicu Vâlcea. Potrivit unui comunicat al polițiștii Biroului de Analiză și Prevenirea Criminalității împreună cu purtătorul de cuvânt al I.P.J.Vâlcea, au luat parte la o prezentare în Shopping City Râmnicu Vâlcea, la care au participat 70 de copii, cu vârste cuprinse între 8 și 10 ani.
Polițiștii le-au vorbit copiilor despre meseria de polițist și riscurile acestei profesii, de asemenea celor mici le-au fost prezentate semnele rutiere uzuale și câteva indicații pe linie rutieră.
La finalul activității, polițiștii le-au înmânat copiilor pliante cu mesaje preventive și orare pentru programul școlar.
La aceeași dată, la Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea, a avut loc o prezentare la care au participat aproximativ 30 de copii, din cadrul Colegiului Național de Informatică Matei Basarab din Râmnicu Vâlcea.
Polițiștii le-au prezentat micuților echipajele de poliție, le-au vorbit despre meseria de polițișt și specificul activității de criminalistică și ordine publică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS