11.4 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalVâlceaVâlcea: Minor cercetat pentru furt, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă

Vâlcea: Minor cercetat pentru furt, părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă

Poliţiştii din Berbești efectuează cercetări față de un minor, de 15 ani, din Berbești, care a produs un accident rutier cu un autoturism sustras de la mătușa sa, fără a deţine permis de conducere auto și care a părăsit locul accidentului.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 22- 23 septembrie, în jurul orei 02.00, un minor de 15 ani, din orașul Berbești, a sustras autoturismul mătușei sale, cu care s-a deplasat în comuna Copăceni, fără a deține permis de conducere. La întoarcere, la o distanță de aproximativ 500 de metri de domicliul său, minorul a pierdut controlul volanului, autoturismul răsturnându-se în afara părții carosabile.
În urma accidentului rutier, minorul a suferit mai mule leziuni, acesta părăsind locul accidentului fără acordul ori înștiințarea organelor de poliție.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de: furt, conducerea unui autoturism pe drumurile publice, fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului și vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS