20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Bărbat arestat pentru trafic de droguri

Olt: Bărbat arestat pentru trafic de droguri

-

Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT Olt fiind acuzat că a vândut în mod repetat substanțe psihoactive.

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt, împreună cu un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt, au pus în executare, pe 26 octombrie 2023, un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa unui tânăr, de 24 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv.

Vindea substanţe psihoactive cu 25 de lei doza

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului și până în prezent, tânărul ar fi comercializat substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv, mai multor persoane din județele Olt și Vâlcea, cu suma de 25 de lei pentru o doză.

Anchetatorii au făcut percheziții la locuința acestuia unde au găsit „221 pliculețe din material plastic transparent, care conțineau fragmente vegetale uscate, precum și suma de 7.050 lei, despre care există indicii temeinice că provine din comercializarea fără drept a substanțelor susceptibile de a avea efecte psihoactive”, după cum precizează DIICOT.

La audieri au fost conduse 12 persoane

La audieri au fost conduse 12 persoane din municipiile Slatina și Drăgășani, atât cu implicare directă în vânzarea de produse susceptibile a avea efect psihoactiv, cât şi consumatori ai unor astfel de substanţe.

Ulterior, în urma probatoriului administrat, procurorul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Olt a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, față de tânărul de 24 de ani, din municipiul Slatina. Acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuarea de operaţiuni ilicite cu produse susceptibile de a avea efect psihoactiv, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Astăzi, 27 octombrie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Olt, a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a tânărului.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Participare sub așteptări la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS