12.3 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment(VIDEO) Olt: Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au răpit o tânără

(VIDEO) Olt: Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au răpit o tânără

-

Doi bărbați din Balș au fost reținuți pentru 24 de ore. Aceştia sunt cercetați pentru violare de domiciliu, amenințare, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești au fost sesizați, miercuri, 18 octombrie 2023, în jurul orei 11:10, cu privire la faptul că o tânără ar fi fost luată împotriva voinței sale de la o locuință din comuna Găvănești, județul Olt, de către un bărbat.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 34 de ani, din orașul Balș, județul Olt, s-ar fi deplasat cu un taxi în comuna Găvănești, județul Olt.

Aici, împreună cu un bărbat de 45 de ani, din orașul Balș, județul Olt, ar fi pătruns fără drept într-un imobil, de unde ar fi luat o tânără de 28 de ani, din orașul Balș, împotriva voinței sale, pe care ar fi urcat-o în taxi, prin amenințări și acte de violență, plecând într-o direcție necunoscută”, se arată în comunicatul poliției.

Cei doi bărbați și tânăra au fost identificați de poliţişti într-un imobil din orașul Balș, județul Olt.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. De asemenea, au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare, lovire sau alte violențe și lipsire de libertate în mod ilegal, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii măsurilor legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 18 octombrie 2023, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, pe numele celor doi bărbați a fost emisă câte o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, aceștia fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Citeşte şi: (VIDEO) Gorj: Percheziții în Baia de Fier într-un dosar de braconaj cinegetic

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cetăţean american dat dispărut din Craiova

Secția 6 Poliție Craiova a fost sesizată, luni seară,...

ȘTIRI GdS