16.2 C
Craiova
vineri, 3 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr de 19 ani a ajuns la spital, în urma unui accident rutier

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital, în urma unui accident rutier

Un tânăr de 19 ani a ajuns la spital în urma unui accident rutier produs luni noaptea în Slatina. În eveniment au fost implicate două autoturisme, conduse de tânărul de 19, respectiv un alt tânăr de 18 ani.

„Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, pe 29 august, în jurul orei 00.50, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția străzii Ecaterina Teodoroiu cu aleea Tineretului, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina“, potrivit IPJ Olt.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate 2 autovehicule. Este virba de un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 18 ani și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, ambii din Slatina, județul Olt.

Tânărul de 19 ani, transportat la spital

În urma evenimentului rutier, tânărul de 19 ani a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeşte şi: 52 de stații GPL pe teritoriul județului Gorj

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS