12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: O tânără a fost salvată de la înec de un poliţist

Olt: O tânără a fost salvată de la înec de un poliţist

Polițiștii din Corabia au salvat o tânără care a vrut să comită o faptă de suicid. Fata a s-a aruncat în apele din zona Portului Turistic Corabia, însă, autoritățile au reușit să o salveze.

„La data de 20 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Corabia au fost sesizați despre faptul că o tânără de 22 de ani, din comuna Brastavățu, intenționează să se sinucidă. Având în vedere aspectele sesizate, polițiștii Poliției Orașului Corabia și ai Secției nr. 10 Poliție Rurală Vișina au format o echipă și au demarat procedurile de căutare a tinerei.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au găsit tânăra în zona Portului Turistic Corabia.

Polițiștii au încercat să convingă tânără să vină într-o zonă sigură, însă, în ciuda insistențelor polițiștilor, tânăra s-a aruncat de pe chei în fluviul Dunărea, scufundându-se.

Fără a ezita, polițiștii au intervenit pentru salvarea vieții tinerei, iar unul dintre polițiști a sărit în apă și a reușit să scoată tânără la mal“, potrivit IPJ Olt.

Tânăra, condusă la spital

În sprijinul polițiștilor au venit și doi barcagii care au transportat tânăra până într-o zonă sigură, de unde a putut fi preluată de către echipajul medical sosit la fața locului.

Datorită intervenției prompte a polițiștilor, viața tinerei a fost salvată, iar aceasta a fost condusă la spital, unde i s-a asigurat asistență medicală de specialitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS