15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Accident grav pe DN65, cu trei autoturisme implicate

Olt: Accident grav pe DN65, cu trei autoturisme implicate

Un grav accident rutier a avut loc luni după-amiază pe Drumul Național 65, în zona localității Jitaru. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier. Două persoane au fost rănite.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat astăzi, 10 octombrie 2022, în jurul orei 14.00, prin apel 112, cu privire la faptul că pe Drumul Național 65 – European 574, în afara localității Jitaru, a avut loc un eveniment rutier, potrivit IPJ Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, oamenii legii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate trei autoturisme, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani, din municipiul Slatina, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, din orașul Potcoava, și un autoturism care se afla staționat în afara părții carosabile.

Două persoane au necesitat îngrijiri medicale

În urma evenimentului, două persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducători auto implicați în eveniment au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS