10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţiştii din Olt caută o femeie dispărută de cinci zile

Poliţiştii din Olt caută o femeie dispărută de cinci zile

O femeie de 68 de ani din comuna Fărcașele, Olt, este dispărută de cinci zile, iar polițiștii cer ajutorul populației pentru găsirea ei. Dispariția femeii a fost anunțată astăzi de către fiica sa.

„Polițiștii Secției nr. 2 Poliție Rurală Osica de Sus au fost sesizați, pe 22 iunie, de o femeie, din comuna Fărcașele, județul Olt, cu privire la faptul că, în dimineața zilei de 17 iunie., în jurul orei 6.30, mama sa, Elena Trimba, în vârstă de 68 de ani, din aceeași localitate, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit“, potrivit IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,60 metri, greutate – aproximativ 85 de kilograme, păr alb, lung, strâns în coadă, poartă de obicei basma.

La momentul plecării era îmbrăcată într-o pereche de pantaloni de trening, de culoare gri, o bluză de culoare maro și o pereche de espadrile mov.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS