12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO) Percheziții în Olt și Dolj într-un dosar de contrabandă cu țigări

(VIDEO) Percheziții în Olt și Dolj într-un dosar de contrabandă cu țigări

-

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, au pus în aplicare, în această dimineată, 10 mandate de percheziție domiciliară, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice din județele Olt și Dolj, bănuite de contrabandă cu țigarete.

Din cercetări a reieșit că, în perioada septembrie 2021 – ianuarie 2022, 3 bărbați, cu vârste între 26 și 55 de ani, din județul Olt, prin intermediul unor societăți comerciale, ar fi transportat, deținut și comercializat țigarete provenite din contrabandă, potrivit IPJ Olt.

Au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 33.680 de ţigarete, 3.640 de lei și 600 de euro

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 33.680 de ţigarete, 3.640 de lei și 600 de euro.

Acțiunile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Olt. La activități s-a beneficiat de suportul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„Craiova pe Biciclete”, sâmbătă în Parcul Romanescu

Evenimentul "Craiova pe Biciclete" va avea loc pe 27...

ȘTIRI GdS