11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalManifestări tradiționale în comune din Olt

Manifestări tradiționale în comune din Olt

La sfârşitul acestei săptămâni, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, alături de polițiști, vor acţiona la nivelul judeţului pentru asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale la evenimentele cultural-artistice organizate de autoritățile locale.

Astăzi, vor fi asigurate măsuri de ordine și protecție a participanților pe timpul manifestărilor tradiționale în comunele Văleni, Gura Padinii și Strejești.

În zilele de 6 și 7 august, începând cu ora 10.00, în incinta târgului săptămânal din Comuna Osica de Sus, sunt asigurate măsuri de ordine și protecția participanților pe timpul manifestărilor tradiționale ”Bâlciul anual”

Iar duminica, 8 august, jandarmii olteni vor fi prezenți și la manifestările cultural-artistice dedicate zilei comunelor Valea Mare și Urzica.

Misiunile jandarmilor au în vedere asigurarea unui climat de normalitate civică și de siguranță și vor viza în principal prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor și normelor de conviețuire socială.

În vederea prevenirii unor incidente nedorite, amintim tuturor participanților prezenți la aceste manifestări, să respecte indicațiile forțelor de ordine și organizatorilor și să semnaleze orice comportament contrar normelor legale de conviețuire.

Supunem atenției celor care participă la aceste evenimente să nu lase în urma lor resturi menajere, să nu distrugă mediul înconjurător ori să nu aprindă focul în locuri neamenajate.

De asemenea, recomandăm tuturor celor ce vor fi prezenți, având în vedere numărul mare de participanți, să acorde o atenție deosebită bunurilor personale și să se adreseze direct jandarmilor care asigură măsurile de ordine sau prin apel la 112, orice neregulă constatată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS