9.8 C
Craiova
marți, 26 mai, 2020
Știri de ultima oră Local Cercetaţi penal pentru deţinerea ilegală de unelte de pescuit industrial

Cercetaţi penal pentru deţinerea ilegală de unelte de pescuit industrial

Doi tineri din din comuna Mihăești, judeţul Vâlcea, sunt cercetaţi penal pentru deţinerea ilegală de unelte de pescuit industrial.

Polițiștii au depistat, azi noapte, în punctul Gura Lotrului, de pe raza orașului Brezoi, un autoturism în interiorul căruia se aflau doi tineri de 26 respectiv 28 de ani.
În urma controlului efectuat autoturismului polițiștii au descoperit 800 de metri de plasă de pescuit din material plastic, plurifilament, pentru care aceștia nu dețineau autorizație de deținere, o barcă pneumatică, pompă și vâslele aferente.


Au fost ridicate în vederea confiscării, pe bază de ordonanță, materialele în cauză cât și autoturismul folosit la săvârșirea infracțiunii.
Pe numele celor doi tineri a fost întocmit un dosar penal pentru deținere unelte de pescuit industria.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Pediatri: Îi punem copilului mască de protecție? Ce tip?

Una dintre principalele măsuri de protecție împotriva noului coronavirus constă în purtarea unei măști de protecție. Ordinul privind obligativitatea purtării măștii emis...

De ce să consumi ceai din flori de soc

Ceaiul de soc este cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante, scăderea nivelului de colesterol, îmbunătăţirea vederii, stimularea sistemului imunitar, îmbunătăţirea sănătăţii inimii şi...