14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Local Acţiunea "Atenție la tren" în judeţul Olt

Acţiunea „Atenție la tren” în judeţul Olt

Peste 100 de sancțiuni contravenționale, de peste 27.000 de lei, au fost aplicate de polițiști în cadrul acțiunii „Atenție la tren”.

52 de poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Transporturi Olt, poliție rutieră şi ordine publică, au desfăşurat, ieri, timp de mai multe ore, activităţi la trecerile la nivel cu calea ferată fără bariere, cu scopul prevenirii accidentelor de circulaţie produse în zona acestora.

Activitatea a avut ca scop conştientizarea de către participanţii la traficul rutier, în principal a conducătorilor auto, cu privire la riscurile la care se expun prin nerespectarea semnalizării rutiere şi a obligaţiilor care le revin în zona trecerilor la nivel cu calea ferată, pentru prevenirea producerii acestor evenimente.

Cu această ocazie au fost controlate 427 de autovehicule, fiind aplicate 104 sancțiuni contravenționale, dintre care 29 pentru nerespectarea regulilor privind trecerea la nivel cu calea ferată.
De asemenea au fost reținute 6 permise de conducere pentru neoprirea la trecerea la nivel cu calea ferată când semnalele cu lumini roşii sunt în funcțiune.

Valoarea totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 27.505 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...