17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalOlt11 percheziţii la suspecţi de contrabandă cu ţigări

11 percheziţii la suspecţi de contrabandă cu ţigări

Polițiștii de combatere a criminalității organizate au efectuat, în această dimineaţă, 11 percheziții pe raza județului Olt, la suspecţi de contrbandă cu ţigări. Aproximativ 28.000 de țigarete au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Olt au efectuat percheziții la domiciliile unor persoane și la sediile/punctele de lucru ale unor societăți comerciale, de pe raza județului Olt. Percheziţiile se fac într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și constituirea unui grup infracțional organizat.
În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 28.000 de țigarete și 2.500 de lei, în vederea continuării cercetărilor.
5 persoane au fost aduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt.

SursaIPJ Olt

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS