35.6 C
Craiova
joi, 20 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalBărbat bănuit de furt, identificat de poliţişti

Bărbat bănuit de furt, identificat de poliţişti

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au identificat un bărbat, bănuit de furtul de bani și bijuterii. Activitățile au fost desfășurate sub coordonarea prim-procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Grădinari au fost sesizați de către un bărbat, din comuna Grădinari, județul Olt, cu privire la faptul că în perioada februarie-mai, persoane necunoscute i-au sustras din locuință 50.000 de lei, 40.000 de euro și un lănțișor din aur, în greutate de 15 grame.

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, a reieșit faptul că un tânăr, de 19 ani, din comuna Teslui, care se cunoștea cu bărbatul respectiv, ar fi sustras din locuința acestuia 50.000 de lei, 40.000 de euro și un lănțișor din aur în greutate de 15 grame.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, pentru a stabili întreaga activitate infracțională a persoanei bănuite, care este în stare de libertate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS