24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalProcurorii reiau cercetările în casa lui Dincă

Procurorii reiau cercetările în casa lui Dincă

Cercetările în casa lui Gheorghe Dincă au fost reluate astăzi, după ce, joi, DIICOT a finalizat percheziția informatică asupra telefoanelor, laptopului, aparatului foto și a stick-urilor de memorie găsite. Astăzi expiră mandatul de percheziţie, dar procurorii DIICOT ar putea să-l prelungească.

DIICOT a finalizat percheziţia informatică asupra telefoanelor, laptopului, aparatului foto și a stick-urilor de memorie găsite în casa lui Gheorghe Dincă. Datele urmează să fie acum prelucrate de specialişti. Joi au fost audiați părinții Alexandrei, dar și un prieten al lui Gheorghe Dincă. La acesta a fost găsit al patrulea telefon mobil al suspectului de pe care a fost sunat bunicul Luizei, la câteva zile de la dispariția fetei. De altfel, și rezultatele testelor ADN pentru confirmarea Luizei sunt aproape gata.

În fața oamenilor legii au ajuns și părinții Alexandrei

În timp ce perchezițiile informatice erau în desfășurare, tot la Poliția Caracal au fost chemați părinții Alexandrei. Anchetatorii au vrut sa afle dacă vor sa se constituie parte civila în acest caz. Familai Măceșeanu refuză să ceară daune morale sau materiale pentru că, susțin părinții Alexandrei viața fiicei lor nu are preț.

Gheorghe Dincă a fost și el prezent toată ziua la audierile din sediul Poliției Caracal. Aproape de ora 18 a fost dus înapoi la arestul Inspectoratului Județean de Poliție Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS