10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalOltFemeie în stare gravă la spital, după ce a fost incendiată de soț

Femeie în stare gravă la spital, după ce a fost incendiată de soț

O femeie se află în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce vineri, 9 noiembrie 2018, a fost incendiată de soț.

Evenimentul s-a produs în localitatea Dobroteasa din județul Olt, bărbatul acționând mânat de gelozie. După ce acesta, Florin Țuțuc, în vârstă de 43 ani, ar fi băut la barul din sat, ar fi ajuns acasă pornit să-și determine soția să-i mărturisească faptul că îl înșeală. Mai întâi a agresat-o fizic, după care a împroșcat-o cu o substanță inflamabilă și i-a dat foc. Femeia a reușit să fugă și să ceară ajutor unor vecini, care au chemat ambulanța.
„A fost o ceartă, o bătaie între soți. Bărbatul a alergat-o, i-a dat foc, viața femeii fiind pusă în primejdie. Este internată la Spitalul Slatina și necesită 40 – 45 de zile de îngrijiri medicale. Vorbim de o tentativă de omor calificat”, a declarat, pentru Eveniment de Olt, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca-Anuța.
„Pacienta este stabilă şi cooperantă. I s-a făcut traheostomie ca să poată respira. Prezintă arsuri pe 30% din suprafaţa corpului, pe spate şi pe torace, şi a rămas internată pe Secţia Chirurgie Plastică”, a declarat Cătălin Rotea, managerul SJU Slatina, conform aceleiași publicații.
Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de tentativă de omor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS