12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocal(VIDEO) Mehedinţi: Razie printre transportatorii de persoane

(VIDEO) Mehedinţi: Razie printre transportatorii de persoane

-

În această dimineată, polițiștii rutieri mehedințeni au acționat pe linia siguranței rutiere, cu precădere pentru verificarea legalității transportului rutier public de persoane.

Astfel, au fost verificate deţinerea documentelor necesare efectuării transportului public de persoane, verificarea respectării traseului şi a graficului de circulaţie, cu opririle aferente.

De asemenea, polițiștii au acționat pentru respectarea capacităţii maxime de încărcare a autovehiculelor de transport public de persoane.

În urma activităților au fost verificate 26 autovehicule destinate transportului de persoane, fiind aplicate 22 de sancțiuni contravenționale.

Sancţiuni

Astăzi, pe DN 56 A, în localitatea Șimian, a fost depistat un conducător auto care conducea un microbuz, efectuând transport de persoane prin servicii regulate, transportând în plus 16 călători, peste numărul de locuri prevăzut în certificatul de înmatriculare.

Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 9000 de lei.

De asemenea, polițiștii au oprit, în trafic, un microbuz ce se deplasa pe bulevardul Nicolae Iorga, în municipiul Drobeta-Turnu Severin, efectuând transport de persoane prin servicii regulate, transportând 8 călători, pentru care nu a emis bilet de călătorie sau abonament.

Conducătorul auto a fost sancționat cu amendă în cuantum de 9000 de lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Șapte percheziții DNA la Complexul Energetic Oltenia

DNA efectuează joi șapte percheziții la Complexul Energetic Oltenia...

ȘTIRI GdS