9.8 C
Craiova
marți, 4 octombrie, 2022
Știri de ultima orăLocalMehedinţiMehedinți: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți pe 14 octombrie

Mehedinți: Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți pe 14 octombrie

În data de 14 octombrie 2022 AJOFM Mehedinți va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți .

Una dintre măsurile active de combatere a şomajului care a fost, este şi va fi mereu în atenţia AJOFM o constituie organizarea periodică a bursei locurilor de muncă, măsură activă destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă.

Şi în acest an, pentru a oferi posibilitatea absolvenţilor instituţiilor de învăţământ şi altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, care îşi oferă forţa de muncă, de a se întâlni în mod direct, față în față, cu angajatorii şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis (concurs, probă de lucru).

AJOFM Mehedinți va organiza vineri, 14 octombrie, începând cu ora 10.00, la Palatul Cultural Theodor Costescu, sala Gheorghe Anghel, din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I nr 4, ”Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale.

Au început acţiunile de contactare a agenţilor economici

Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni vor fi întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.

În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de profesii si meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Mehedinți au început acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă.

În acest sens, în vederea creșterii gradului de ocupare a forței de muncă, agenţii economici care au locuri de muncă vacante sunt asteptati să participe la această acțiune, având astfel posibilitatea întâlnirii directe cu solicitanții de locuri de muncă.

Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a bursei locurilor de muncă pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd Carol I nr 3, tel 0252/319029, e-mail: [email protected] .

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS