17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalForțe proaspete la Jandarmeria Mehedinți

Forțe proaspete la Jandarmeria Mehedinți

Sublocotenent Bunea Cristina Elena a fost repartizată la Inspectoratul de Jandarmi Județean Mehedinți, după absolvirea Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București, promoția 2022.

Foarte ambițioasă și perseverentă, Cristina a dorit mereu să-și depășească limitele, iar cariera de ofițer al Jandarmeriei Române, a privit-o ca pe o provocare, încă de mică. S-a pregătit temeinic de la începutul liceului pentru disciplinele necesare admiterii la Academia de Poliție, demonstrând astfel,,că oricine își dorește ceva și muncește pentru asta, chiar ajunge acolo unde trebuie”.

Cristina a muncit mult pentru visul ei, și după trei ani de studiu și efort susținut, rezultatele nu au întârziat să apară: a absolvit cu media 9,55, fiind al treilea student din promoție.
Cristina a devenit primul ofițer din familie, îndeplinind marea dorință a mamei sale, care visa la rândul ei să poarte uniforma militară. După absolvire, tânăra a dorit să se întoarcă acasă, fiind convinsă că se va integra rapid și va pune în practică cunoștințele acumulate pe timpul facultății. Ea a fost repartizată în cadrul unui detașament de pază, în funcția de comandant pluton, unde își va desfășura activitatea, fiind îndrumată și sprijinită de colegii cu experiență.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS