9.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGalerie foto: O casă a fost cuprinsă de flăcări, în Mehedinți

Galerie foto: O casă a fost cuprinsă de flăcări, în Mehedinți

Noapte trecută, o casa din localitatea Crivina a fost cuprină de flăcări. La fața locului s-au deplasat pompierii cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții ISU, două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit, ieri, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Crivina.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta, la mobilier și materiale textile, depozitate în tinda locuinței, dar și la circa 40 mp din acoperișul casei. Pompierii au localizat imediat incendiul, împiedicând extinderea flăcărilor la întreaga locuință.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de un scurtcircuit electric, produs de un conductor electric cu izolație deteriorată. Nu au fost înregistrate victime.

Potrivit sursei citate, pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite care pot pune în pericol nu doar bunurile, ci chiar viața, recomandăm cetăţenilor să nu utilizeze aparate electrice, prize, întrerupătoare, cabluri electrice, dispozitive de protecţie cu defecţiuni sau improvizaţii și să nu suprasolicite instalația electrică prin folosirea simultană a mai multor receptori.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS