11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalMehedinţiAjutoare pentru familii nevoiaşe din Mehedinţi

Ajutoare pentru familii nevoiaşe din Mehedinţi

Patriarhia Română si Jandarmeria Mehedinți au ajutat  mai multe familii din localitățile Schela Nouă și Fântâna Domnească.

Jandarmii, însoțiți de voluntari și preoți, le-au distribuit pachete cu produse de strictă necesitate celor care se află într-o situație dificilă din punct de vedere financiar. Alimente de strictă necesitate și  produse de igienă, achiziționate prin grija reprezentanților Patriarhiei Române,  au fost distribuite persoanelor cu posibilități materiale reduse, familiilor cu mulți copii și  bătrânilor.

Transportul  produselor a fost asigurat de jandarmi,  care au sprijinit, alături de voluntarii Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului, distribuirea bunurilor  achiziționate. Beneficiarii acțiunii umanitare  au primit cu mare bucurie sprijinul oferit, și,  pentru câteva minute au simțit că nu sunt singuri și că orice vorbă bună contează.

Voluntarii și jandarmii au fost însoțiți în sânul comunităților de către preoții slujitori,  care au ajutat la selectarea beneficiarilor și organizarea locală a activității umanitare.  

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS