18.8 C
Craiova
luni, 28 septembrie, 2020
Știri de ultima oră Local Mehedinţi: 36 de sancţiuni au fost aplicate de poliţişti în 24 de ore

Mehedinţi: 36 de sancţiuni au fost aplicate de poliţişti în 24 de ore

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier Mehedinţi au acţionat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere respective impunerea respectării legislației rutiere de toți participanți la trafic

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, bicicliștilor, depăşirea, acordarea de prioritate și consumul de alcool.
Poliţiştii au controlat 40 de autovehicule şi au legitimat 45 persoane, constatând 36 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi 13 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 6 şoferi care nu purtau centura de siguranţă.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 17.690 de lei.
Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 12 permise de conducere.
Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele pe sectoarele de drum din municipiu și județ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A fost reales edilul care a recunoscut că a...

Potrivit datelor electorale de la acest moment,...

ȘTIRI GdS

Alegeri locale Craiova. Care sunt, de fapt, procentele obţinute...

Alegeri locale Craiova. Procentele anunţate aseară în urma exit-pollurilor nu prea bat cu cele rezultate la numărătoarea paralelă a partidelor.

Noi sensuri unice pe câteva străzi din Craiova

Primăria Craiova a anunţat că începând cu data de 1 octombrie se vor institui sensuri unice pe câteva străzi din municipiu. Reglementarea...

Câte patru partide au intrat în CL Târgu Jiu...

Câte patru partide au intrat în Consiliul Local (CL) Târgu Jiu, respectiv în Consiliul Județean (CJ) Gorj. Primar la Târgu Jiu a...

Cum va arăta noua componenţă a Consiliului Local Craiova

Noua componenţă a Consiliului Local Craiova. PSD va avea zece mandate de consilieri locali în noua legislatură, iar PNL - nouă.

Zeci de locuitori din Deveselu s-au dus la mormântul...

Mai mulți locuitori din Deveselu s-au dus, după închiderea urnelor, la mormântul lui Ion Aliman, primarul PSD care a primit cele mai...

Primarul din Sadova a murit la câteva ore după...

Eugen Safta, primarul comunei Sadova, din județul Dolj, a murit în cursul acestei nopți. Edilul, care candidase din...