Acasă Local Mehedinţi: 36 de sancţiuni au fost aplicate de poliţişti în 24 de...

Mehedinţi: 36 de sancţiuni au fost aplicate de poliţişti în 24 de ore

-

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului și Biroului Rutier Mehedinţi au acţionat pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere respective impunerea respectării legislației rutiere de toți participanți la trafic

Ofiţerii şi agenţii de poliţie au urmărit conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă, respectarea prevederilor legale privind regimul de viteză, circulaţia pietonilor, bicicliștilor, depăşirea, acordarea de prioritate și consumul de alcool.
Poliţiştii au controlat 40 de autovehicule şi au legitimat 45 persoane, constatând 36 de abateri la regimul circulaţiei pe drumurile publice.
Au fost sancţionaţi 13 conducători auto care au depăşit viteza legală pe diferite sectoare de drum şi 6 şoferi care nu purtau centura de siguranţă.
Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 17.690 de lei.
Au fost reţinute în vederea suspendării sau anulării 12 permise de conducere.
Pentru contracararea aspectelor negative în trafic şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţia rutieră va continua acţiunile şi controalele pe sectoarele de drum din municipiu și județ.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec O zi dinamică la capitolul prieteni şi protectori. Întâlniri, discuţii, veşti care de care mai interesante, dar şi dispute pe măsură....