Acasă Local Dosar penal pentru două persoane de etnie romă care au vândut aur...

Dosar penal pentru două persoane de etnie romă care au vândut aur fals

-

Două persoane de etnie romă au înşelat un bărbat de 48 de ani din orașul Strehaia, judetul Mehedinți. Acestea i-au vândut bărbatului trei obiecte, spunand că sunt din aur, pe suma de 600 de lei.

Potrivit primelor informaţii oferit de IPJ Mehedinţi, polițiștii Secției de Poliție Rurală Șimian au fost sesizați, ieri, de un bărbat de 48 ani, din orașul Strehaia, judetul Mehedinți, despre faptul că două persoane necunoscute, de etnie romă, i-au oferit spre vanzare, contra sumei de 600 lei, trei obiecte de culoare galbena, pretinzând că sunt din aur.

Poliţiştii mehedinţeni au mai declarat pentru Gazeta de Sud că după achiziţionarea obiectelor, bărbatul a constatat că acestea nu erau confecționate dintr-un material prețios, motiv pentru care a sesizat Poliția, indicând autoturismul cu care aceștia se deplasează către Drobeta Turnu Severin.

La scurt timp, polițiștii au reușit identificarea în trafic a autovehiculului care era condus de un bărbat de 50 ani, iar pe bancheta din dreapta față se afla o altă persoană de 27 ani.

Persoanele respective au fost recunoscute de partea vatamată ca fiind cele care i-au vândut obiectele amintite, acestea restituindu-i apelantului suma de bani achitată pentru cele trei obiecte.

În cauză, s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracţiunii de înșelăciune.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante, dar imprevizibile. Este posibil să revedeţi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai...

Bancul zilei

Ştii că m-am măritat?Serios? Cu cine?Cu un marinar. E plecat unsprezece luni pe an.Săraca de tine, cum trebuie să suferi…Nu, o lună...

Florin Andone, integralist în Galatasaray – Real Madrid 0-1

Florin Andone, unul dintre atacanții reprezentativei României, a fost integralist în partida susținută ieri seară de echipa sa, Galatasaray Istanbul, pe teren...