Acasă Local Mehedinţi A lovit o femeie cu maşina şi a fugit de la locul...

A lovit o femeie cu maşina şi a fugit de la locul accidentului

-

A lovit o femeie cu maşina şi a fugit de la locul accidentului. O femeie de 31 de ani a fost rănită într-un accident, în comuna mehedinţeană Brezniţa – Ocol. Şoferul vinovat a fugit imediat de la locul accidentului.

Luni, 24 iunie, la orele 00:05, polițiști din cadrul Secției 1 Poliţie Rurală Izvoru Bîrzii s-au sesizat din oficiu cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu o victimă.
La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin. Aceştia au stabilit că, în ziua în curs, în jurul orelor 00:00, o persoană de sex feminin de 31 ani, din comuna Breznita Ocol, sat Magheru a fost acroșată de un autoturism neidentificat, care a părăsit locul accidentului.

Dosar penal pe numele tânărului


După mai multe cercetări, polițiști au identificat un bărbat de 18 ani din comuna Breznita Ocol. Acesta a condus un autoturism pe o uliță a satului Magheru şi a acroșat femeia cu roata dreapta spate. Apoi, acesta a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a femeii, care a fost transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea permis de conducere. În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. TODOME îşi modelează viitorul în business cu fier forjat

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Craiova. Primul club de programare pentru elevii cu deficienţe de auz

Ford Motor Company Fund - latura filantropică a companiei Ford - împreună cu Fundaţia „Light into Europe“ au înfiinţat, la Liceul Tehnologic „Beethoven“ din Craiova primul club de coding (programare - n.r.) pentru elevii cu deficienţe de auz. 50 de elevi cu nevoi speciale vor învăţa programare, prin metoda Scratch, populară în Marea Britanie.

Busturile coclite din centrul Craiovei, scandal naţional

Reamplasarea busturilor personalităţilor, săptămâna trecută, de către primărie, în zona Teatrului „Marin Sorescu“ din Craiova, a iscat mare vâlvă. Scandalul a...

Calitatea aerului din Gorj, sub lupa autorităților

Consiliul Județean Gorj a întocmit Raportul privind stadiul realizării măsurilor cuprinse în Planul de menținere a calităţii aerului în județul Gorj, 2019...