33.1 C
Craiova
luni, 24 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalTineri reținuți pentru săvârșirea a patru infracțiuni

Tineri reținuți pentru săvârșirea a patru infracțiuni

Trei tineri au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea a patru infracțiuni. Miercuri, 12 iunie, în jurul orei 06.00, un bărbat de 50 ani, din comuna Bălăcița, judeţul Mehedinți, a sesizat telefonic faptul că a fost lovit de mai multe persoane.


La fața locului s-au deplasat polițiștii Posturilor de Poliție Gruia și Pădina. În urma verificările efectuate au identificat trei tineri cu vârste cuprinse între 20 și 27 ani, toți din comuna Bălăcița. Aceştia sunt bănuiți că în noaptea de 12 iunie, în jurul orei 02.45, au pătruns în locuința apelantului, iar pe fondul unor neînțelegeri, l-au lovit pe acesta.

Victima a necesitat îngrijiri medicale


Extinzând verificările, polițiștii au stabilit că tinerii au spart luneta și un geam al autoturismului parcat în curtea locuinței.
Victima a necesitat îngrijiri medicale, însă a refuzat deplasarea la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.
Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „lovirea sau alte violențe”, ”violare de domiciliu” și ”distrugere”.

În baza probatoriului administrat, cercetările au fost extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de ,,furt calificat”.
Față de doi dintre suspecți s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Ei au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Mehedinți. Astăzi, 13 iunie, vor fi prezentați Parchetului de pe Lângă Judecătoria Vînju Mare cu propunerea unei măsuri preventive.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS