Adresarea de expresii jignitoare, refuzul de legitimare, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, practicarea prostituției sunt fapte pentru care jandarmii mehedințeni au aplicat sancțiuni contravenționale în perioada 12-15 august. În intervalul menționat au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale(6 amenzi și 3 avertismente) în valoare totală de 2200 de lei.
IMG_7793 IMG_7763Peste 80 de jandarmi au fost angrenați în misiuni de asigurare și menținere a unui climat de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice, religioase sau sportive organizate în municipiul Drobeta Turnu Severin și în județul Mehedinti.
Jandarmii au fost constituiți în echipe mobile, patrule pedestre de ordine publică, patrule auto și echipe operative de prevenire si combatere a faptelor antisociale, pentru descurajarea infractorilor și soluționarea în mod operativ a sesizarilor primate din partea cetatenilor.

Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.