Acasă Local Mehedinţi Minivacanța de Sfânta Maria - în ordine și siguranță în Mehedinţi

Minivacanța de Sfânta Maria – în ordine și siguranță în Mehedinţi

-

Adresarea de expresii jignitoare, refuzul de legitimare, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice, practicarea prostituției sunt fapte pentru care jandarmii mehedințeni au aplicat sancțiuni contravenționale în perioada 12-15 august. În intervalul menționat au fost aplicate 9 sancțiuni contravenționale(6 amenzi și 3 avertismente) în valoare totală de 2200 de lei.
IMG_7793 IMG_7763Peste 80 de jandarmi au fost angrenați în misiuni de asigurare și menținere a unui climat de ordine și siguranță publică la manifestările cultural-artistice, religioase sau sportive organizate în municipiul Drobeta Turnu Severin și în județul Mehedinti.
Jandarmii au fost constituiți în echipe mobile, patrule pedestre de ordine publică, patrule auto și echipe operative de prevenire si combatere a faptelor antisociale, pentru descurajarea infractorilor și soluționarea în mod operativ a sesizarilor primate din partea cetatenilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Serpico accelerează pedala în business, cu vehicule electrice Volkswagen

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Centru de izolare pentru coronavirus, în buza liceelor

Autorităţile doljene au stabilit ca la nivelul judeţului Dolj să existe două centre de izolare pentru pacienţi suspecţi de infecţie cu coronavirus....