21.7 C
Craiova
sâmbătă, 1 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjCopii cu dizabilități din cadrul DGASPC Gorj, în excursie la Rânca

Copii cu dizabilități din cadrul DGASPC Gorj, în excursie la Rânca

Un grup de 20 de copii cu dizabilități din cadrul a două servicii sociale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj va beneficia în perioada 17-19 mai, de o excursie de neuitat în stațiunea montană Rânca.

Această inițiativă este posibilă datorită sprijinului oferit de un întreprinzător, care a asigurat cazarea și masa pentru acești copii speciali.
Transportul copiilor va fi asigurat de DGASPC Gorj, care a organizat această activitate pentru a le oferi copiilor o experiență recreativă și educativă într-un cadru natural deosebit. Grupul va fi însoțit de personal de specialitate din cadrul Direcției, asigurând astfel un mediu sigur pentru fiecare copil participant

„Această excursie reprezintă nu doar o oportunitate de relaxare și divertisment, dar și o șansă pentru copii de a descoperi frumusețile naturii și de a dezvolta abilități sociale și de integrare. DGASPC Gorj își reafirmă astfel angajamentul de a sprijini incluziunea socială și de a oferi servicii de calitate pentru toate categoriile de beneficiari.
Mulțumim tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect și în mod special persoanei generoase care a făcut posibilă această excursie. Împreună, reușim să aducem zâmbete pe chipurile copiilor și să le oferim momente de bucurie și speranță.”, a declarat Laurențiu Diaconescu, directorul DGASPC Gorj.

Citește și: DGASPC Gorj cumpără teren cu 500.000 de lei pentru a construi o casă de tip familial

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS