13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjTârgu Jiu: Jandarmii asigură ordinea la un miting îndreptat împotriva măsurilor de austeritate

Târgu Jiu: Jandarmii asigură ordinea la un miting îndreptat împotriva măsurilor de austeritate

Jandarmii gorjeni vor asigura pe 12 noiembrie măsurile de ordine și siguranță publică a participanților la manifestația publică organizată în Piața Prefecturii din municipiul Târgu Jiu de către SOS Organizația Gorj.

Adunarea publică va avea loc între orele 11.30-13.30 și a fost avizată favorabil de către primărie. Organizatorii vor lua măsuri pentru respectarea prevederilor legale în vigoare.

„Jandarmii gorjeni vor acționa pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru protecția participanților și pentru prevenirea și combaterea incidentelor care ar putea să afecteze climatul de ordine și siguranță publică, vor relaționa permanent prin echipele de dialog cu organizatorii pentru a se asigura măsuri adecvate pentru siguranța participanților dar și a celorlalți cetățeni.

Recomandăm participanților la această adunare publică să respecte măsurile și indicațiile organizatorilor și forțelor de ordine, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice fel, iar dacă observă persoane care manifestă un comportament antisocial, să se adreseze celei mai apropiate patrule de ordine publică”, conform IJJ Gorj.

Citeşte şi: Târgu Jiu: Un șofer a lovit un biciclist și a plecat de la locul accidentului

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS