20.6 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjStudiu de fezabilitate pentru modernizarea DN 66A, între DN 67D și Barajul Iovanu

Studiu de fezabilitate pentru modernizarea DN 66A, între DN 67D și Barajul Iovanu

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova va moderniza DN 66A, în zona Cerna Sat, din județul Gorj. În acest sens va fi organizată o licitație pentru stabilirea firmei care va elabora studiul de fezabilitate.

În baza acestuia va fi realizat proiectul tehnic.

„Am demarat procedurile de achiziție publică pentru elaborarea studiului de fezabilitate în vederea modernizării DN 66A, tronsonul cuprins între DN 67D și Barajul Iovanu din zona localității Cerna Sat.

După semnarea contractului cu firma câștigătoare în urma licitației, aceasta va avea termen de 4 luni pentru finalizarea studiului.
Acest obiectiv a fost introdus în Lista obiectelor de investiții finanțate de la Bugetul de stat, iar termenul de depunere a ofertelor este 10.10.2023.

Tronsonul de drum cuprins între Cerna Sat și Câmpul lui Neag se suprapune cu zona de protecție a sitului UNESCO – Păduri de fag și primare și seculare. Acest fapt duce la întâmpinarea mai multor dificultăți în promovare lucrărilor de modernizare”, a transmis Calin Cosmin, Directorul Regional al DRDP Craiova.

Citeşte şi: Două cutremure s-au produs în această dimineaţă, în România

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS