14.8 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr de 16 ani a înjunghiat un bărbat cu un briceag, la Rovinari

Un tânăr de 16 ani a înjunghiat un bărbat cu un briceag, la Rovinari

Un tânăr de 16 ani, din Rovinari, Gorj, a fost reținut noaptea trecută, după ce ar fi înjunghiat un bărbat. Victima are 41 de ani.

Incidentul a avut loc pe o stradă din Rovinari. Polițiștii s-au deplasat la fața locului şi au stabilit că apelantul, în timp ce se deplasa pe Aleea Școlii din orașul Rovinari, împreună cu alți doi bărbați, de 32 și 37 de ani, s-ar fi întâlnit cu alte trei persoane – un tânăr de 16 ani, o femeie de 40 de ani și un bărbat de 33 de ani.

Pe fondul unui conflict spontan, bărbatul de 41 de ani ar fi intervenit să-i despartă. În acel moment, bărbatul a fost înjunghiat cu un briceag de tânărul de 16 ani. Bărbatul a primit îngrijiri medicale. În urma verificărilor, la data de 2 iulie, polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore pe tânărul de 16 ani. Acesta este bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea de obiecte periculoase.

De amintit că în urma unor controale, tot noaptea trecută, polițiștii au depistat la Turburea un tânăr de 23 de ani care avea asupra sa un cuțit. De asemenea, un tânăr, de 19 ani, care participa la Zilele Comunei Roșia de Amaradia, a fost depistat tot cu un cuțit asupra sa. În ambele cazuri au fost deschise dosare penale.

Citeşte şi: Cod galben de instabilitate atmosferică în toată Oltenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS