6.8 C
Craiova
marți, 28 martie, 2023
Știri de ultima orăLocalGorjPolițiști recompensați pentru că au prins în timp record un tânăr bănuit de tâlhărie

Polițiști recompensați pentru că au prins în timp record un tânăr bănuit de tâlhărie

Trei polițiști din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu – Biroul de Ordine Publică au fost recompensați marți pentru contribuția decisivă în prinderea suspectului unei tâlhării, la scurt timp de la comiterea faptei. Evenimentul a avut loc în data de 21 decembrie 2022.

Potrivit IPJ Gorj, în noaptea de 20 spre 21 decembrie 2022, în jurul orei 01:00, agent șef Burciu Mihai, agent șef adjunct Vătafu Marian și agent de poliție Cotojman Antonio se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Târgu Jiu, când au fost direcționați de către dispecerul Poliției Municipiului Târgu Jiu să se deplaseze pe strada Săvinești, la locuința unei tinere din județul Alba.

Tânăra le-a declarat polițiștilor că a fost agresată fizic și i-a sustras geanta

Tânăra de 18 ani le-a declarat polițiștilor că s-a întâlnit cu un bărbat a cărui identitate nu o cunoaște și în urma unor discuții contradictorii, acesta a agresat-o fizic și i-a sustras geanta în care avea 3.600 de lei, 50 de euro, un card bancar și documentele de identitate, după care a părăsit imobilul.
La câteva străzi distanță, polițiștii au observat un bărbat care corespundea semnalmentelor descrise de tânără și au procedat la interceptarea sa, moment în care acesta a luat-o la fugă.

„Colegii noștri au pornit în urmărirea sa, acesta fiind prins si imobilizat la scurt timp.
Procedând la efectuarea controlului corporal al bărbatului, a fost găsită asupra sa suma de bani sustrasă.
Le mulțumim colegilor pentru profesionalismul și implicarea de care au dat dovadă în vederea identificării cu operativitate a bărbatului bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.”, conform IPJ Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS