17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjMoş Crăciun şi Iepuraşul de Paşte, în acelaşi loc. Copiii se gândesc cui să-i scrie de Crăciun

Moş Crăciun şi Iepuraşul de Paşte, în acelaşi loc. Copiii se gândesc cui să-i scrie de Crăciun

O decorațiune cu un iepuraș de mari dimensiuni alături de un ou roșu, specifică Paștelui, a fost amplasată, de curând, într-un parc din Motru, județul Gorj.

Fotografia a fost postată pe o rețea socială de către Ilie Zăvoianu, un cetățean din Motru, care a ieșit cu copilul în parc și a rămas surprins când a văzut decorațiunea, potrivit observatornews.ro.

 „Copiii care au ieșit în parc sunt derutați, nu știu dacă să îi mai scrie scrisori lui Moș Crăciun!”, este mesajul postat pe Facebook de către Ilie Zăvoianu

Glumele pe seama fotografiei nu au întârziat să apară: „Schimbările climatice ne afectează sănătatea!” / „Păi, de Paște, nu ai avut parte de luminițe în oraș? E normal ca iepurașul sa întoarcă serviciul acum lui Moș Crăciun” / „Iepurașul este ajutorul lui Moș Crăciun!” / „Au luat în considerare vremea” / „Trebuie să-mi bat găinile să-mi facă mai multe ouă, să le vopsesc pe 24 decembrie!”.

https://www.facebook.com/zavoianu.ilie/posts/5999509436750617

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS