19.5 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjJandarmii gorjeni și-au promovat activitatea în rândul copiilor

Jandarmii gorjeni și-au promovat activitatea în rândul copiilor

Jandarmii gorjeni au început o campanie de promovare a activității proprii în unitățile de învățământ din județ.

Astăzi, premergător sărbătoririi Sfinților Arhangheli Mihail și Gavriil – ziua ocrotitorilor spirituali ai Jandarmeriei Române, jandarmii gorjeni au fost prezenți la o activitate educativă în mijlocul copiilor din cadrul Grădiniței cu Program Prelungit „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.
„Astfel, în cadrul activității ,,Să ne cunoaștem mai bine”, am participat la activități de prezentare și familiarizare a copiilor cu jandarmii.
Totodată, am prezentat materiale din dotarea în misiuni, două autospeciale și au fost transmise atât cadrelor didactice, cât și celor peste 150 de copii recomandări pentru evitarea evenimentelor negative.
Ne-a plăcut reacția copiilor în interacțiunea directă cu noi, ne-au cântat, recitat poezii și i-am recompensat cu stegulețe, insigne și bomboane.
Astfel de activități vor continua în perioada următoare, când vom participa la alte unități de învățământ din județul Gorj pentru a forma tinerii să aibă un comportament prosocial”, potrivit lui Alin Ivan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS