4.5 C
Craiova
miercuri, 30 noiembrie, 2022
Știri de ultima orăLocalGorjBursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Târgu Jiu

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, la Târgu Jiu

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă(AJOFM) Gorj organizează o nouă Bursă a locurilor de muncă.

În vederea creşterii gradului de ocupare a forţei de muncă în rândul tinerilor în căutarea unui loc de muncă, AJOFM Gorj va organiza în data de 14 octombrie, începând cu ora 10.00, în Târgu Jiu, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc Debarcader al Universităţii Constantin Brâncuşi, din strada Tineretului, Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți.

Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate şi care să fie oferite persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, salariaţii AJOFM Gorj desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. Reamintim că atât tinerii absolvenți în căutarea unui loc de muncă care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistraţi la AJOFM Gorj, cât şi angajatorii care au locuri de muncă disponibile pot beneficia de sprijin financiar oferit în condițiile Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.
Angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt rugaţi să participe la această acţiune. Informaţii suplimentare se obţin la sediul AJOFM Gorj, din strada Lt. Col. D. Petrescu, Târgu Jiu.
Eugen Măruță

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS